Derbide Parola 2005 Ruhu

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisi öncesinde futbolcularını 2005'te deplasmanda oynadıkları maçı izleterek motive ediyor.

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisi öncesinde futbolcularını 2005'te deplasmanda oynadıkları maçı izleterek motive ediyor. 

Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü  Teknik Direktörü Sergen Yalçın takımını derbiye değişik bir şekilde motive ediyor. Başarılı hoca Fenerbahçe'yi son olarak 17 Nisan 2005'te Kadıköy'de 4-3 yendikleri maçı futbolcularına izlettirdi. 

Sergen Yalçın, "Ben o maçta kulübedeydim. Şimdi ise teknik adam olarak kulübede yer alacağım. Biz o tarihte zoru başardık. Yine hep birlikte başarabiliriz. Sizden böyle yürekli oynamanızı istiyorum" sözlerini sarfetti. 

SİZLER DE TARİHE GEÇEBİLİRSİNİZ

Sergen Yalçın o maçta kaleci Cordoba'nın atıldığını söyleyerek, "Kaleye forvet oyuncumuz Pancu geçti. Deplasmanda oynuyorduk ve 10 kişi kalmıştık. Buna rağmen maçı çevirmesini bildik. Her şey aleyhimize olmasına rağmen tarihi bir zafer elde ettik. Siz de bu maçı kazanarak tarihe geçebilirsiniz. Size güveniyorum" diye konuştu.

Takvim

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI