Destanoğlu: Beşiktaş'ın DNA'sını biliyor!

Beşiktaş'ın kalecisi Ersin Destanoğlu, MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın kalecisi Ersin Destanoğlu, MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tempolu ve coşkulu bir maç oynadıklarını belirten Destanoğlu, kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Önlerinde önemli bir kupa maçı olduğunu vurgulayarak, bu maçın kendilerini MKE Ankaragücü ile yapacakları kupa müsabakasına hazırladığını ifade etti. Rakiplerini daha iyi tanıdıklarını belirterek, moral ve motivasyonlarını yüksek tutarak daha iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini söyledi.

Ligdeki 5 maçlık galibiyet hasretlerinin önemine değinen Destanoğlu, taraftarların bu süreçte galibiyet beklediğini ve Serdar Topraktepe'nin takım içindeki moral ve motivasyonu yansıtarak galibiyete ulaşmalarının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Topraktepe'nin kulübün DNA'sını iyi bildiğini ve oyuncularla iyi diyalog halinde olduğunu belirtti.

Son olarak, eski teknik direktörleri Fernando Santos'a teşekkür eden Destanoğlu, Santos'un takımı ileriye taşımak için elinden geleni yaptığını ve kendilerine ilgi gösterdiğini de vurguladı. 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI