Di Maria'dan transfer kararı

Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Angel Di Maria için yeni bir gelişme yaşandı. Arjantinli oyuncunun geleceği netlik kazanmaya başladı. İşte detaylar...

Süper Lig Devi Beşiktaş'ın Transfer Listesinde Olan Angel Di Maria İçin Yeni Gelişme

Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Angel Di Maria için yeni bir gelişme yaşandı. Arjantinli oyuncunun geleceği netlik kazanmaya başladı. İşte detaylar...

Sezon sonunda Benfica'dan ayrılması beklenen Angel Di Maria, sürpriz bir karar aldı. Portekiz basınında A Bola'nın haberine göre; Di Maria, Benfica Başkanı Rui Costa'nın tüm ısrarlarına rağmen kulüpten ayrılma kararı aldı. Haberde, Di Maria'nın ülkesi Arjantin'in köklü kulüplerinden Rosario Central'e transfer olmaya sıcak baktığı ve kulüp ile oyuncu arasındaki görüşmelerin sıklaştığı belirtildi.


ABD ihtimali yok! 

Di Maria'nın ailesinin Arjantin'e taşınmayacağı ve ABD'nin Miami şehrine yerleşecekleri belirtildi.

Beşiktaş ile Anılıyordu

İsmi Beşiktaş ile de anılan Angel Di Maria için geçtiğimiz günlerde kulübün ikinci başkanı Hüseyin Yücel bir açıklamada bulunmuş ve "Di Maria, görüştüğümüz isimlerden biri." ifadelerini kullanmıştı. Kariyerine başladığı Rosario Central'e dönme kararı alan 36 yaşındaki yıldız, bu sezon Benfica formasıyla çıktığı 48 maçta 17 gol ve 15 asistlik performans gösterdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI