Dinamo Kiev'den Vida Açıklaması

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Alyaksandr Khatskevich'ten Vida açıklaması

Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için gün saydığı Domagoj Vida konusunda Dinamo Kiev Teknik Direktörü Alyaksandr Khatskevich, ülkesinin basınını önemli açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı kulüp, sezon başında Hırvat yıldızı kadrosuna katmak için uğraşmış ancak ekonomik şartlarda anlaşma sağlanamayınca bu transfer ocak ayına kalmıştı.

Khatskevich’ten Vida açıklaması

Vida’nın Beşiktaş’a transfer sürecinde bugüne kadar yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Belaruslu teknik adam, ülke basınında kendisine sorulan “Domagoj Vida takımdan ayrılacak. Bu durum sizi nasıl etkileyecek” sorusuna şu cevabı verdi: “Evet maalesef oyuncumuz takımdan ayrılıyor. Vida’nın gitmesi Dinamo Kiev adına büyük kayıp. Başkan ile takımda kalması konusunda görüşmelerimiz oldu ancak şu anki durumda takımdan ayrılacak. Maalesef her şey ona bağlı” dedi.

Domagoj Vida: Başarısız takımda oynamak istemiyorum

Ukrayna basınında yer alan haberlere göre Hırvat futbolcu alınan Chernomorets mağlubiyetinin ardından takım arkadaşları ile bir görüşme gerçekleştirdi. Başarısız takımda olmak istemediğini arkadaşlarına ileten yıldız futbolcunun “Bu kulübü ve taraftarları çok seviyorum. Sözleşmeme de sadık kalacağıma dair söz vermiştim. Ancak ben başarısız bir kulüpte olmaktan dolayı mutsuzum” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI