Divan Kurulu'nda yumruklar konuştu

Beşiktaş Divan Kurulu'nda yaşananlar...

Beşiktaş'ta yılın ilk Divan Kurulu toplantısı oldukça hararetli geçti. Hatta bir ara, "Sen Beşiktaş Kulübü'nün başkanına küfür edemezsin" nidaları ile bir anda salon karıştı. Divan Toplantısı'nda neler oldu? Ahmet Nur Çebi'ye küfretmekle suçlanan kişi kim? 


Ahmet Nur Çebi'ye küfretmekle suçlanan kişi kimdi?
Küfür etmekle suçlanan kişi divan kurulunun kıdemli üyelerinden Atıf Keçeci'ydi. 

Ahmet Emin Erim'den Keçeci'ye yumruk
Keçeci'nin üzerine yürüyen Ahmet Emin Erim, yumruk attı. Olay tam başkan Ahmet Nur Çebi kürsüye çıkmışken patladı.

Fikret Orman döneminde Çebi'ye muhalefet etmişti
Fikret Orman yönetimindeyken de Çebi'ye muhalefet eden hatta stat inşaatında kullanılan demirleri maliyetine dair ithamlarda bulunan Keçeci, bugün de sataşmada bulununca ortalık bir süre karıştı.

Çebi konuşmaya başlamak üzereyken bağırdı
Keçeci'nin, Çebi konuşmaya başlamak üzereyken yerinden bağırdığı duyuldu. Bunun üzerine  Ahmet Emin Erim isimli şahıs Keçeci'nin üzerine yürüyerek yumruk attı.

Keçeci konuşmaya çıktığında yönetim salonu terk etti
Çebi'nin de ikazlarıyla araya girenleri ortamı sakinleştirdi. Daha sonra Keçeci, konuşmak için kürsüye çıktığında tüm yönetim salonu terk etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI