Doğuştan Beşiktaşlı

Çin'den 25 milyon euroluk bir teklif geldiği iddia edilen Anderson Talisca hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

ÇİN’DEN 25 milyon euroluk bir teklif geldiği iddia edilen Anderson Talisca hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Portekiz basınından Record gazetesi, Talisca’nın eşi Anna Paula’nın ikinci çocuğa hamile olduğunu duyurdu. Çıkan haberde, Anna Paula’nın ikinci çocuğunu başka bir ülkede doğurmak istemediği, bu yüzden tercihinin İstanbul’da kalmaktan yana olduğu aktarıldı. Ayrıca Talisca’nın ortada dolaşan 25 milyon euroluk tekliften dolayı mutsuz olduğu ve kendisinin de futbol yaşantısına Beşiktaş’ta devam etmek istediğini bildirdiği kaydedildi.

İLETİŞİM DİREKTÖRÜ YALANLADI

Bu arada Brezilyalı futbolcunun bonservisini elinde tutan Benfica’da İletişim Direktörü Luis Bernardo, Talisca’ya Çin’den teklif geldiği haberlerini yalanladı. Bernardo, “Şu ana kadar söylenen bütün haberler asılsızdır. Talisca, bu sezonun sonuna kadar formasını giymekte olduğu Beşiktaş’ta kalacak. Beşiktaş’ın, Talisca’yı satın alma opsiyonunu mayıs ayının sonuna kadar kullanma hakkı var. Beşiktaş bonservisi almazsa, Talisca yeniden Portekiz’e dönecek. Bir teklif olduğu zaman bunu basınla da paylaşmaya çalışacağız” açıklamasında bulundu.

20 MİLYON EUROLUK OPSİYON 

Beşiktaş, mayıs ayına kadar Benfica’nın hesabına 20 milyon euro yatırırsa bonservisini alabilecek. Ancak Siyah-Beyazlılar’ın Brezilyalı yıldız için böyle bir bütçesi bulunmuyor. Başkan Fikret Orman ve yönetiminin Talisca için 4 yıl ödemek koşulu ile 12 milyon euroluk bir bedel teklif edeceği konuşuluyor. Orman, geçtiğimiz günlerde Talisca’nın bonservisini bu sezon sonu olmazsa bile gelecek sezon sonu alabileceklerini bildirmişti. Geçen yıl taraftarlar, para toplayarak bonservisi almak istemişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI