Domagoj Vida giderse o gelecek

İşte Vida'nın alternatifi

Beşiktaş yönetimi, devre arasında Domagoj Vida’nın olası bir transferine karşı stoper pozisyonu için Erik Sviatchenko’yu gündemine aldı. Danimarka Milli Takımı’nda da forma giyen Ukrayna asıllı oyuncu, Celtic’te oynadığı dönemde de Siyah-beyazlıların radarındaydı.

Allan Bak Jansen: Türkiye’den de teklif var

Akşam gazetesinde yer alan habere göre Siyah-beyazlılar Danimarka’nın Midytlland takımında forma giyen 27 yaşındaki stoper konusunda girişimlerini hızlandırdı. Bu oyuncu için Siyah-beyazlı kulübün 1.5 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği iddia ediliyor. Oyuncunun menaeri Allan Bak Jansen de futbolcusuna İngiltere ve Türkiye’den teklifler olduğunu ifade ederken kulüp adı konusunda her hangi bir açıklamada bulunmadı.

Erik Sviatchenko daha öncede gündemdeydi

Danimarka basınında çıkan haberlere göre daha öncede Beşiktaş’ın bu futbolcu ile ilgilendiği aktarılırken Siyah-beyazlı takımın bu futbolcuyu transfer etmek için iyi bir fırsat yakaladığı da aktarıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI