Domagoj Vida'dan Flaş Açıklama

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giyen Hırvat stoper Domagoj Vida hakkında çıkan transfer iddialarına cevap verdi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giyen Hırvat stoper Domagoj Vida hakkında çıkan transfer iddialarına cevap verdi.

Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilen ancak Dusko Tosic'in yedeği konumuna düşen Domagoj Vida, Ukrayna basınında hakkında yer alan iddialara cevap verdi. Siyahbeyazlı takımda yeterince oynama şansı bulamadığı için mutsuz olduğu ve Dinamo Kiev'e döneceği ileri sürülen Hırvat stoper, "Beşiktaş büyük bir kulüp ve çok iyi bir kadroya sahip. Her futbolcu gibi ben de oynamak istiyorum. Bunun için de çok çalışıyorum. Ancak birinci önceliğim diğer arkadaşlarım gibi takımı şampiyonluğa taşımak ve başarıda pay sahibi olmak. Hiçbir yere gitmiyorum" ifadelerini kullandı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI