Dört Büyüklerin Borcu 85 Milyar Liraya Ulaştı

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu 31 Mayıs itibarıyla 85 milyar lirayı buldu.

Türk futbolunun önde gelen kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, finansal raporlarında yüksek borç ve esas faaliyet zararları ile dikkat çekiyor. 31 Mayıs itibarıyla bu dört kulübün toplam borcu 85 milyar liraya ulaşmış durumda.

Bu dönemde dört kulübün esas faaliyetlerinden kaynaklanan toplam zarar 24 milyar lira olarak kaydedildi. Galatasaray, bu süreçte net kâr açıklayan tek kulüp olurken, diğer kulüpler Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş dönemlerini zararla kapattı.

Galatasaray'ın hasılatı 20,7 milyar lira iken, toplam borcu 26,7 milyar liraya geriledi ve 608,6 milyon lira net kâr elde etti. Fenerbahçe'nin toplam borcu 23,9 milyar lira, Beşiktaş'ın 23 milyar lira, Trabzonspor'un ise 11,4 milyar lira olarak kaydedildi. Bu kulüpler, sırasıyla 4,2 milyar lira, 1,3 milyar lira ve 1,9 milyar lira zarar açıkladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI