Dortmund, Beşiktaş'ın Yıldızını Transfer Etmek İstiyor

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un Beşiktaş'ta forma giyen Cyle Larin'i transfer etmek istediği belirtildi.

Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un Beşiktaş'ta forma giyen Cyle Larin'i transfer etmek istediği belirtildi. 

Alman devinin tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için menajeriyle temasa geçtiği belirtildi. İşte Borussia Dortmund'un Beşiktaş'tan transfer etmek istediği yıldız futbolcu...

ANTALYA'DA COŞKULU KARŞILAMA

Süper Lig'in 13. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak Beşiktaş, uçakla Antalya'ya geldi.Beşiktaş kafilesini taşıyan uçak Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na iniş yaptı. Siyah-beyazlı takımı karşılamak için bir grup taraftar da havalimanında hazır bekledi. Teknik direktör Sergen Yalçın ve siyah-beyazlı futbolcular, havalimanı çıkışında taraftarca tezahüratlar eşliğinde karşılandı.

4 İSİM KAFİLEYE DAHİL EDİLMEDİ

Beşiktaş'ın Alanyaspor ile oynayacağı mücadelenin kamp kadrosu siyah-beyazlılar tarafından açıklandı. Sakatlığı devam eden Michy Batshuayi ve kadro dışı bırakılması gündemde olan Fabrice N'Sakala kadroya dahil edilmedi. Ayrıca Salih Uçan ve Gökhan Töre de kadroda yer almadı.

LARIN'E İKİ TALİP BİRDEN

Beşiktaş’ta sözleşme durumu belirsizliğini koruyan Cyle Larin'i Kanada Milli Takımı'ndaki müthiş performansının ardından Avrupa ekipleri de gündemine aldı. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un tecrübeli futbolcu için transfer çalışmalarına başladığı ifade edildi.

MENAJERİYLE TEMASA GEÇİLDİ

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 26 yaşındaki futbolcuya Almanya'dan Borussia Dortmund ve Portekiz'den Benfica talip oldu. Bu iki kulüp de başarılı golcüyü bonservisi elinde kadrosuna katmak için menajeriyle temasa geçti.

SÖZLEŞME TEKLİFİNE YANIT BEKLENİYOR

Beşiktaş yönetiminin, 1 milyon 800 bin euro önerdiği Cyle Larin'den henüz yanıt gelmedi. Larin'in menajeriyle durum değerlendirmesi yaptığı ve son gelen tekliflerin ardından kafasının karışık olduğu öne sürüldü.

KIRAN KIRANA PAZARLIK YAPILACAK

Kanadalı golcünün menajeri Nick Mavromaras, siyah-beyazlı yönetimle masaya oturmak için önümüzdeki hafta İstanbul’a gelecek. Piyasa değerini 11 milyon 500 bin euroya yükselten 26 yaşındaki yıldız futbolcuyu mutlaka kadrosunda tutmak isteyen siyah-beyazlılar, menajer Nick Mavromaras ile kıran kırana pazarlık yapacak.

GELECEĞİNİ MADDİ KONULAR NETLEŞTİRECEK

Siyah-beyazlı yöneticilerle menajer Mavromaras arasında gerçekleşecek kritik görüşme, Cyle Larin’in kulüpteki geleceğini büyük ölçüde belirleyecek. Maddi konularda anlaşma sağlarsa 3 senelik yeni sözleşme için taraflar el sıkışacak.

36 GOL VE 9 ASİST

Beşiktaş'a ilk geldiği dönemde istenilen seviyede performans sergileyemeyen Kanadalı futbolcu daha sonra Zulte Waregem'e kiralandı. Sergen Yalçın'la birlikte adeta küllerinden doğan Cyle Larin, siyah-beyazlı formayla 83 mücadelede şans buldu. Larin bu karşılaşmalarda 36 gol ve 9 asist üretti.

KANADA MİLLİ TAKIMI'NDA FIRTINA ESTİRDİ

Kanada Milli Takımı'nda en ileri bölgenin vazgeçilmezi haline gelen Cyle Larin, 43 kez milli oldu. 26 yaşındaki hücumcu bu karşılaşmalarda 20 kez rakip fileleri havalandırdı. Larin bu performansıyla Kanada Milli Takımı'nın en golcü iki oyuncusundan biri oldu.

1 MİLYON 850 BİN EUROYA GELDİ

Futbolculuk kariyerine Sigma Academy'de başlayan Cyle Larin daha sonra UConn Huskies, Orlando City, Beşiktaş ve Zulte Waregem'de oynadı. Beşiktaş Kulübü, 2017-2018 sezonunda 1 milyon 850 bin euro bedelle Larin'in bonservisini satın aldı.

Milliyet 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI