Dorukhan Toköz Karar Değiştirdi

Beşiktaş'ta sezon sonunda kalıp kalmayacağı belli olmayan Dorukhan Toköz, transfer görüşmesi yapmak için Beşiktaşlı yöneticilere haber yılladı.

Beşiktaş’ta Dorukhan Toköz sürprizi yaşandı. Uzun süredir kendisine yurt dışında takım arayan milli futbolcu istediği teklifi bir türlü alamadı. La Liga’dan İsmail Köybaşı ya da Serdar Gürler gibi oyuncuların bulduğu takımların kalibresinde takımlardan teklifler gelmesine rağmen, 400-500 bin euro teklifin üzerine çıkan kulüp olmadı. Aynı şekilde İtalya’dan da Udinese, Bologna gibi sıra takımları kapıyı düşük rakamlarla çaldı. Belçika’dan Anderlecht, Hollanda’dan AZ Alkmaar gibi Dorukhan’ın düşünmediği takımlardan gelen teklifler de oldu. Ancak hiç ilgi çekici bir teklif olmadı.

Fotospor'un haberine göre; Dorukhan’ın yeni planı Euro 2020’den önce sözleşme konusunu rafa kaldırmaktı. Ancak Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarında bir dakika bir şans bulamayan Dorukhan, Şenol Güneş’in orta saha rotasyonunda geriye düştüğünü öğrendiği için stresli. Euro 2020’ye gidemezse değerinin daha da düşeceğine inanan Dorukhan, Beşiktaş’ın teklifini değerlendirmek istediğini son bir görüşme daha talep etti.

Ancak şok bir cevap aldı. Başkan Çebi, Şubat sonuna kadar süresi olduğunu ancak bu sürenin geçtiğini Dorukhan’a iletti. Sezon sonunu beklemesi gerektiğini, o duruma göre kendisine bir sözleşme sunabileceklerini söyledi. Bu arada geçen sezon Burak Yılmaz ve Caner Erkin’i istemeyen Sergen Yalçın’ın. Dorukhan’ı sildiği için Ahmet Nur Çebi’nin geri adım attığı gelen bilgiler arasında.

BURAK YILMAZ, DORUKHAN TOKÖZ'Ü ÖNERDİ AMA... 

Burak Yılmaz’ın L’Equipe’e verdiği demeçte, ”Türkiye'den hangi oyuncuları Lille'e tavsiye edersin?” sorusuna verdiği "Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür. Üstelik Dorukhan'ın sözleşmesi Haziran ayında bitiyor” şeklinde yanıt verdiği öğrenildi. Burak Yılmaz’ın formasını giydiği Lille daha önce de alt yapısına Galatasaray’la sözleşmesi biten Mustafa Kapı’yı katmıştı.

Burak Yılmaz’ın da adını verdiği Abdülkadir’in menajeri Necdet Ergezen. Dorukhan’ın menajeri ise Ahmet Bulut. Ancak Bulut’la Dorukhan’ın arası uzun süredir takım aramasına rağmen oyuncu bulamaması yüzünden açık. Lille’in Dorukhan’a bir teklifi olmadığı biliniyor. Ancak Burak’ın bu sözlerinden sonra bir teklif olur mu, merakla beklentiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI