Dorukhan Toköz'de Flaş Gelişme

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz ile sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah -Beyazlı takımın milli futbolcusu Dorukhan, yönetime 7 milyon TL garanti para ve maç başı 100 bin TL şeklinde isteğini belirtti ancak Beşiktaş yönetimi bu isteklere sıcak bakmadığını belirtti. 

Beşiktaş yönetiminin sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Dorukhan Toköz için verdiği 1 aylık düşünme süresi dolmak üzereyken her iki tarafın istekleri gün yüzüne çıktı. Takvim'in haberine göre, Dorukhan'ın yeni sözleşme için Beşiktaşlı yöneticilerden yıllık 7 milyon TL garanti para, maç başı ise 100 bin TL istediği öğrenildi. Ancak yönetim bu teklife yanaşmadı. Transfer komitesi, bu istelre karşılık Dorukhan'a yıllık 5 milyon TL ile birlikte maç başı 40 bin TL önerdiği ortaya çıktı. Her iki tarafın ortak bir noktada buluşup buluşamayacakları ise merak konusu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI