Dorukhan Toköz'de Son Dakika

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, önceki gün ödüzenlediği basın toplantısında ''Dorukhan Toköz bu kulüpte top oynamak istiyorsa sözleşme imzalayacaktır. Oynamak istemiyorsa da Allah yolunu açık etsin'' sözleri sonrası gözler yıldız futbolcuya çevrildi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, önceki gün ödüzenlediği basın toplantısında ''Dorukhan Toköz bu kulüpte top oynamak istiyorsa sözleşme imzalayacaktır. Oynamak istemiyorsa da Allah yolunu açık etsin'' sözleri sonrası gözler yıldız futbolcuya çevrildi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, şu an yeni sözleşmeye değil eski performansına kavuşarak A Milli Takım'ın EURO 2021 kadrosunda olmaya odaklanmış durumda. Ay-Yıldızlı takımdaki oyuncu havuzunun genişlemesi ve kendi bölgesinde çok sayıda alternatif olması nedeniyle tüm enerjisini performansını yükseltmeye veren genç futbolcu, öncelikle Beşiktaş'ta formasına kavuşmayı hedefliyor. Transfer görüşmelerini ise devre arasına bıraktı. Ancak Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman döneminde oyuncuya 1.5 milyon Euro maaş taahhüt edilmesinin taraflar arasında sorun yaşanmasına neden olduğu iddiaları var. "Eski çamlar, bardak oldu" deyimi tam da bu noktada karşılığını buluyor. Fakatk mali şarları da göze alan mevcut yönetimin, bu rakamı çok bulup Dorukhan Toköz'e daha düşük bir teklifle gitmeyi planladığı ve kesinlikle taviz vermeyi düşünmediği belirtildi.

BİR GÖRÜŞ
Fatih DOĞAN
İş büyümeden masaya oturulmalı

Dorukhan Toköz, geçen sezon uzun ve ağır bir sakatlık geçirdi. Yeniden eski günlerine dönmenin hayallerini kuruyor. Özellikle EURO 2021'e katılmak şu anda en büyük hedefi. Ancak Beşiktaş'taki sezon sonu bitecek sözleşmesi oyuncuyu zorlayacak gibi gözüküyor. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarından anlıyoruz ki, Dorukhan mevcut şartlarda önerilen rakamlara çok sıcak bakmıyor. Bu yüzden başkanın tavrını çok net ve soğuk gördüm. Başkanın açıklamalarını dinleyenler şunu hissetti; Dorukhan Beşiktaş'ta kalmaya ve uzun süreli sözleşmenin altına imza atamaya sıcak değil, en azından kendisine önerilen bu rakamlara. Fenerbahçe'ye söz verdiği iddiaları var ancak bunlar bir anlam taşımıyor. Polemikten öteye de gitmeyecek. O yüzden tarafların görüşmesi, iş büyümeden sağlıklı bir zemine oturtulması daha makul olur.

Sabah 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI