Dorukhan Toköz'e büyük tepki

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Dorukhan Toköz'ün menajerinin ''İtalya'ya transfer olabilir'' sözleri yöneticilerin tepkisini çekti.

Beşiktaş'ta sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Dorukhan Toköz'ün menajerinin ''İtalya'ya transfer olabilir'' sözleri yöneticilerin tepkisini çekti.   
Menajer Nejdet Ergezen'in, ''Beşiktaş'a teklif yapması için yazılı teklif ilettik. Sözleşme süresini uzatmamız bu şartlarda mümkün değil'' açıklamasına tepki gösteren Beşiktaşlı yöneticiler, ''Tüm dünya sağlık sorunuyla uğraşırken böyle bir açıklama yapılması insanlık adına utanç verici'' yorumunu yaptılar. 
Gazeteci Orhan Yıldırım da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Eskişehir’den alınan Dorukhan, BJK sayesinde milli takıma kadar yükseldi. Bir yıl daha sözleşmesi var ve bir senedir topa ayağını sürmedi. Böyle bir dönemde transfer polemiğine girmesi hiç hoş değil. Kim olursa olsun, vefekar olmalı. Beşiktaş forması çok ağırdır çok'' yorumunu yaptı. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI