Dorukhan Toköz'ün Menajerinden Beşiktaş Açıklaması

Dorukhan Toköz'ün menajeri Ahmet Bulut genç futbolcunun transferi için açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki orta saha için Beşiktaş ile görüşmelerde bulunduğu ve 2 milyon Euro'yu gözden çıkardığı dedikoduları dolaşırken, yeni sezonda sarı-lacivertli kulübün sportif direktör olmasına kesin gözüyle bakılan Emre Belözoğlu'nun ise Dorukhan Toköz'ün menajeri Ahmet Bulut ile görüştüğü ileri sürülmüştü.

Ahmet Bulut Fenerbahçe iddiaları ile ilgili Hürriyet Gazetesi'ne konuştu.

Bulut, Dorukhan Toköz’ün Beşiktaş ile olan sözleşmesinin 2021’de biteceğine dikkat çekerek, Dorukhan’ın gelecek sezon da Beşiktaş’ta devam edeceğinin sinyalini verdi.

Fenerbahçe ile şu ana kadar transfer görüşmesinin yapmadığını belirten Bulut, ‘Dorukhan konusunda Fenerbahçe ile ilgili bir gelişme yok, Dorukhan’ın Beşiktaş ile 1 yıl daha kontratı var çıkan haberlerin aslı yok.’ diyerek transferle ilgili haberleri yalanladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI