Drogba için Burak Yılmaz'ı istiyorlar!

Beşiktaş'ın yıldızı Burak Yılmaz için flaş iddia...

Lecce teknik direktörü Fabio Liverani’nin, Burak Yılmaz’a hayranlığının Galatasaray'da oynadığı döneme dayandığı öğrenildi. Bu arada Radio Kiss Kiss'te Burak Yılmaz'ın Şenol Güneş'in ayrılmasından rahatsız olduğu iddia edildi.

Lecce teknik direktörü Fabio Liverani’nin, Burak Yılmaz’a hayranlığı Galatasaray’da oynadığı döneme dayanıyor... takımını 4-3-1-2 sistemiyle oynatan İtalyan teknik adamın Burak’ı, forveti La Mantia’yla beraber kullanmak istediği bildirildi. Liverani’nin yönetime verdiği raporda, ''Drogba ile beraber üstün bir performans gösteren Burak, bizde La Mantia’yla aynısını yapar...'' dediği bildirildi. 

Burak Yılmaz'la ilgili şok iddia

Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’a gelmesinde çok önemli payı olan Burak Yılmaz’la ilgili İtalya’dan sürpriz bir iddia geldi... Radio Kiss Kiss’te yer alan iddiaya göre; Burak Yılmaz, kendisini getiren Şenol Güneş milli takıma gittiği için Beşiktaş’ta rahatsız. Yeni teknik direktör daha genç ve dinamik bir forvet istediği için Burak Yılmaz, Lecce’ye evet dedi. Kariyerinin sonunda en büyük hayali olan Serie A’da forma giymek istiyor. Çünkü daha önce Lazio’nun kapısından dönen Türk oyuncu daha sonra Galatasaray’da oynarken de İtalya’ya gelememişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI