Dursun: Özbek: Babası benden özür diledi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek,Serhan Çetinsaya'nın babası Süleyman çetinsaya'nın oğlunun yaptığı davranış nedeniyle kendisinden ve Galatasaray camiasından özür dilediğini açıkladı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı ve 3-1 kaybettikleri  Beşiktaş karşılaşmasının ardından siyah-beyazlı kulübün yöneticisi Serhan Çetinsaya'ın attığı tweetle alakalı konuştu.

Dursun Özbek: Babası Süleyman Çetinsaya benden özür diledi

Özbek; "Babası Süleyman Çetinsaya benim 30 yıllık arkadaşımdır. Beni dün aradı. Kendisi 30 yaşlarındaymış galiba. Beşiktaş'ta asbaşkanlık görevine gelmiş. Oğlu adına tüm Galatasaray camiasından özür diledi. Oğlunun böyle bir ifadede bulunması ve Beşiktaş kulübünün buna sessiz kalması, onlar buna tepki göstermedi.

Ben Beşiktaş'ı Süleyman Seba'yla, Hakkı Yeten'le biliyorum. Yönetim bu söylemin arkasındaysa, demek ki Beşiktaş camiasında da bir değişim var. Demek ki meydanlara çıkıp ifade ettikleri tarzda bir kulüp değiller. Özellikle bu koalisyon güçleri, Galatasaray'la mücadele edemezler. Galatasaray doğrunun ve hakkın yanındadır." 

"ZENGİN AİLELERİN ÇOCUKLARI"

''Bakıyorsunuz Fenerbahçe'den de oluyor. Zengin ailelerin çocukları... Biraz daha mütevazı, kibirden yoksun hareket etmelerinde toplum için büyük bir yarar vardır. Benim ve yöneticilerimizin gayreti topluma bu örneği sergilemek.''

"DİLİNİZE SAHİP ÇIKIN, HERKES İŞİNE BAKSIN"

Biraz konuşurken dilinize sahip çıkın. Türk toplumunun gerilmeye ihtiyacı yok. Kendi takımınızla ilgilenin rakibiniz ne yaparsa yapsın. Çağrımı yineliyorum herkes kendi işine baksın."

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde Ali Koç'a yönelik yaptığı açıklamayı Twitter'dan alıntılayıp "Oraya yazmışsınız ama gördüğünüz gibi lobi ve algı yapamadığınız maçlarda ne sahada kalabiliyorsunuz ne de maçı kazanabiliyorsunuz! Anca 3'ün 1'ini alıyorsunuz… Tebrikler Beşiktaşım! Çok büyüksün" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI