Dursun Özbek'ten Fikret Orman'a Yanıt

Dursun Özbek, Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın, "İnşallah Beşiktaş'ın başarısıyla ilerleyen yıllarda,,,''

Dursun Özbek, Fikret Orman'ın sözlerine flaş bir cevap verdi! Galatasaray Başkanı Özbek, Beşiktaş Başkanı Orman'ın açıklamaları üzerine, "Herkes rütbesini bilecek" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi teknik ekip ve futbolcularla öğle yemeğinde buluştu.

Yemek sonrası TRTSPOR muhabiri Volkan Kılıç'ın sorularını yanıtlayan Özbek, "Bu tür birliktelikler, takıma moral veriyor" dedi.

Arda Turan açıklaması

Ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Dursun Özbek, Barcelona'da forma giyen eski futbolcuları Arda Turan ile herhangi bir görüşme yapmadıklarını söyledi.

Özbek, gerekli transferleri yapacaklarını vurgulayarak şunları kaydetti:
"Teknik heyet ve futbol direktörümüzle önümüzdeki dönemi değerlendirmek için görüşüyoruz. Spesifik olarak Arda Turan ile bir görüşmemiz yok. Arda Turan bizim evladımız. Yazılıyor, çiziliyor ama ben hayret ediyorum. Herhangi bir görüşme olmadı. Bize gelen rapor çerçevesinde ocak ayındaki transfer döneminde eksiklerimizi tamamlamak için çalışmalara başladık. Fazla geç kalmadan ocak ayında gerekli transferleri yapacağız."

Özbek Asamoah ve Filipe Luis hakkında konuştu

Başkan Dursun Özbek, Asamoah ve Filipe Luis'in transfer listesinde olduğunu belirtti, yerli takviyesi de yapabileceklerini söyledi.

Galatasaray taraftarına mesaj

Galatasaray taraftarına da mesaj veren Özbek, "Taraftarlardan bizi desteklemelerini istiyorum. Taraftarla büyüğüz. Taraftarımız bizi desteklediği sürece şampiyonluğun en büyük adayıyız." ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek, Fikret Orman'a cevap verdi

Dursun Özbek, Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın, "İnşallah Beşiktaş'ın başarısıyla ilerleyen yıllarda Fenerbahçe ve Galatasaray da bu noktalara gelir" açıklamasına, "Galatasaray'ın seviyesi belli, herkes rütbesini bilecek" diyerek esprili bir yanıt verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI