Elneny için yeni transfer iddiası

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Elneny için yeni transfer iddiası gündeme geldi.

Süper Lig'de son hafta oynanırken, gözler bir yandan da transfere çevrilmiş durumda. Özellikle yaşanan sürpriz gelişmeler ve son dakika transferleri şimdiden ilgi odağı olmuş durumda. Galatasaray'ın gündemine aldığı sürpriz bir isim ise dikkatleri çekti. İşte yaşanan transfer gelişmeleri...

GALATASARAY'DA BOUPENDZA SÜRPRİZİ 

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Aaron Boupendza gündeme geldi. Sarı kırmızılı ekip Icardi'nin alternatifi olarak kiraladığı Vinicius ile yola devam etmeyecek ve yerine yeni bir isim alacak.

TRABZONSPOR'A DEV FORVET 

Voetbal'ın haberine göre; Trabzonspor, Genk'in 1.97'lik santrforu Tolu Arokodare ile ilgileniyor.

BATSHUAYİ İÇİN GELİYORLAR 

Belçika basınından "voetbalpremieur" adlı haber sitesi; Club Brugge'ün Michy Batshuayi'yi yeni sezonda kadrosuna katmak istediğini yazdı. Haberde; Brugge'ün Belçikalı golcüye teklifte bulunduğu ve beklemeye geçtiği bilgisi yer aldı. 30 yaşındaki Batshauyi ise; Fenerbahçe'deki genel kurulu bekliyor. Ali Koç, seçilirse; sözleşmedeki opsiyon maddesi kullanılacak.

ARDA TURAN ARADIĞI İSMİ BULGARİSTAN'DA BULDU 

Ajansspor'un haberine göre; Eyüpspor, Levski Sofia forması giyen Jose Cordoba'nın peşine düştü. Arda Turan'ın raporu sonrası Eyüpspor'un Jose Cordoba'yı gündemine aldığı aktarıldı.

ELNENY İLE GALATASARAY İLGİLENİYOR 

Galatasaray'ın Beşiktaş'ın eski futbolcusu Mohamed Elneny ile ilgilendiği aktarıldı. A Spor'un haberine göre; Okan Buruk'un Mısırlı futbolcunun transferini istediği belirtildi.

GÖZTEPE'DE ROTA SHELVEY 

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe’nin İngiliz orta sahayı radarına aldığı iddia edildi. Gelecek sezon Süper Lig'de iddialı bir kadroyla boy göstermenin hesaplarını yapan İzmir ekibinin bonservisi Nottingham Forest'ta bulunan 32 yaşındaki Jonjo Shelvey'i listesine aldığı ifade edildi.

NAZIM SANGARE SÜRPRİZİ 

Süper Lig yeni ekibi Göztepe transfer çalışmalarını sürdürüyor. İzmir ekibi sağ bek Süper Lig'e veda edan Fatih Karagümrük'ün tecrübeli oyuncusu Nazım Sangare'yi gündemine aldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI