Elneny Olayı Film Gibi!

Beşiktaş'ta Elneny ile önce gerilim filmi gibi olay yaşandı Karşılıkla restleşmenin ardındoan Mısırllı yıldızın kiralanması düğmeye basıldı.

Süper Lig yeniden başlamadan önce oynanmayan dönem de dahil olmak üzere 600 bin Euro alacağını talep eden, aksi halde maçlara çıkmayacağını belirten Mohamed Elneny'ye 10 gün önce tüm ödemeleri yapılarak sorun giderilmişti. Arsenal'den kiralanan Mısırlı yıldız, görüştüğü İngiliz ekibindeki arkadaşlarının temmuz ayı için ödeme aldıklarını öğrenince yine Beşiktaş yönetiminin kapısını bir kez daha çaldı. 28 yaşındaki futbolcu, temmuz ayı ödemesini talep ederek bir kez daha siyah-beyazlıları maça çıkmamakla tehdit ederken, yöneticilere Siyah-Beyazlı takımdan ayrılabileceğini de iletti.

BEŞİKTAŞ'TAN RESTE REST! 
Sabah Gazetesi'nin haberine götre, Beşiktaş Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi mısırlı futbolcuya , "Yapılan sözleşmeler lig sonuna kadar geçerli. 34 haftayı bitirmeden bir yere gidemezsin. Önümüzde 5 hafta daha var" yanıtını verdi. Antrenmanlara çıkmamayı da düşünen Elneny, yönetimin resti sonrası geri adım attı.  Daha sonra taraflar bir kez daha görüştü ve anlaşma sağlandı. Elneny para istemekten vazgeçerken Beşiktaş, Mısırlı futbolcuyu gelecek sezon da kiralamak için düğmeye bastı

TALİMATNAME NE DİYOR?
Profesyonel Futbolcuların Statüsü ve Transfer Talimatları md.19/3: "Her türlü durumda sözleşmelerin bitiş tarihinin 31 Mayıs olarak tespit edilmesi zorunludur. Sözleşme bitiş tarihinden sonra resmi müsabakaların devam etmesi halinde, sözleşmenin süresi müsabakaların bitimine kadar uzamış sayılır."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI