Elneny'den Caner Erkin'e yanıt

Erzurumspor maçı esnasında Caner Erkin, Elneny'in boğazını sıkmıştı.

Erzurum maçında Caner Erkin ile kapışan ve takım arkadaşı tarafından boğazı sıkılan Elneny, “Ben suçlu değilim. Birbirimizi sahada uyarabiliriz ama kimsenin kimseyi kırma hakkı yok” dedi
Erzurum maçında Elneny ile Caner Erkin arasında ciddi tartışma yaşanmıştı. Rakibin 3. golünde arkasına adam kaçıran Caner’e tepki gösteren Elneny, sert bir karşılık aldı. Caner, takım arkadaşının boğazını sıkarken, araya giren Oğuzhan ikiliyi ayırmıştı. Saha içindeki bu gerginlikle ilgili konuşan Elneny, “Ben suçlu falan değilim. Herkes sahada görevini yapıyor. Birbirimizi elbette uyarabiliriz ama kimsenin kimseyi kırma hakkı yok. Takımın patronu Abdullah Avcı’dır” dedi.

Caner: Art niyet yok
Caner, “Elneny’yi pozisyondan dolayı uyardım. Takım içinde her türlü tartışmayı yaşayabiliriz. Birbirimize saygılıyız” dedi. Olaydan sonra iki oyuncunun bir araya gelmediği öğrenilirken, kulübün dün paylaştığı idman fotoğraflarında da ne Caner ne de Elneny vardı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI