Emirhan yüzünden yumruk yumruğa kavga

Torino'da Emirhan İlkhan transferi krize neden oldu. İtalyan ekibinin teknik direktörü Ivan Juric ile sportif direktör Davide Vagnati arasında yumruk yumruğa kavga çıktı.

Torino'da Emirhan İlkhan transferi krize neden oldu. İtalyan ekibinin teknik direktörü Ivan Juric ile sportif direktör Davide Vagnati arasında yumruk yumruğa kavga çıktı. Nedeni ise geç kalan transferler... Bu yüzden Emirhan transferi direk serbest kalma bedeli ödenerek transfer edilip süreç kısaltılabilir...

Torino’nun Emirhan İlkhan’ın 4.5 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini ödeyerek transfer edeceği iddiası ortalığı karıştıdı… 

YUMRUK YUMRUĞA KAVGA 

İtalyan Corriere Granata, Torino'nun bu ücreti ödemeye hazır olabileceğini yazdı. Haberde teknik direktör Ivan Juric ile sportif direktör Davide Vagnati arasında çıkan yumruk yumruğa kavganın geç kalan transferler yüzünden olduğu iddia edildi. Bu yüzden Vagnati’nin acele ettiği belirtildi. Emirhan’ın bu yüzden 4.5 milyon Euro için pazarlık yapmadan transferinin olabileceği iddia edildi. 


TORİNO EKİBİ KAVGA NEDENİNİ SIZDIRDI

Kameraya yakalanan kavganın Torino ekibinin bir üyesi tarafından sızdırıldığı, Juric’in transfer eksikliğinden memnun olmadığını açıkça ortaya koyduğu haberde yer aldı.

EMİRHAN'IN 4.5 MİLYON EURO'LUK SERBEST KALMA BEDELİ VAR

Bu arada TMW’de haberi gördü. Gece 22.40’da geçen habere göre; Torino, 2004 doğumlu Emirhan İlhan'a hücum etmeye hazır. Genç orta saha oyuncusunun sözleşmesinde 4.5 milyon Euro’luk serbest kalması maddesi var. Torino bunu kullanmaya istekli.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI