Emre Gönlüşen Vefat Etti

Türk spor medyasının bşarılı ve sevilen ismi Emre Gönlüşen haşatını kaybetti.

Emre Gönlüşen, hayatını kaybetti. Uzun süredir kanserle mücadele eden Emre Gönlüşen'e Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz.  42 yaşındaki spikerin ölüm haberi, sevenlerini ve iş arkadaşlarını yasa boğdu.

beIN SPORTS spikerlerinden Emre Gönlüşen vefat etti. Uzun bir süredir kanser tedavisi gören başarılı spor spikeri Emre Gönlüşen yaşam mücadelesini kaybetti. Kartalhaber ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, Gönlüşen ailesine ve sevdiklerine başsağlığı dileriz.

beIN Sports Program Müdürü Murat Caner acı haberi alır almaz şu açıklamayı yaptı; "Emre Gönlüşen çalışmayı seven, hayatı seven ve tüm zorluklara rağmen tutunabileceği anı yakalayabilen harika bir insandı. Ailesine aşık bir aile babası. Sabahlara kadar konuşurduk. Müzisyendi. O çalar, söyler, ben dinlerdim" dedi. 

Ünlü spikerin ölüm haberi, sevenlerini ve iş arkadaşlarını yasa boğdu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI