En iyisi Beşiktaş'taki Ryan Babel'di

Beşiktaş'ın eski yıldızı Ryan Babel'den çarpıcı sözler

Beşiktaş’ta forma giyerken kendisi hakkında yaptığı yoruma küfürlü cevap veren Ryan Babel’den açıklama geldi. Hollandalı yıldız, Voetball International’e önemli açıklamalarda bulundu.

Ryan Babel: En iyi dönemimi Beşiktaş’ta geçirdim

Futbolculuk kariyerinin en iyi dönemini Beşiktaş’ta geçirdiğini söyleyen tecrübeli oyuncu, “Ajax, Liverpool, Hoffenheim, Kasımpaşa, Deportivo gibi takımlarda oynadım. Bence en iyi Babel, Beşiktaş’taki Babel’di. Çünkü orada vazgeçilmezdim ve son derece istikrarlı bir performans sergiliyordum. Ya gol atıyor ya asist yapıyor, sürekli skora katkı sağlıyordum” dedi.

Küfürlü cevaba savunma

Öte yandan kendisinin form durumu hakkında bir Beşiktaş taraftarının yapmış olduğu yoruma küfürlü cevap veren yıldız oyuncu, neden böyle bir cevap verdiğini ise şu sözlerle açıkladı: “Belki bu hareketle başım göğe ermedi ama seyirci de kalamazdım, bir şekilde bununla mücadele etmem gerekiyordu. Sosyal medya size saldırabilmenin bir yolu olarak da kullanılıyor”


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI