Erce Kardeşler, Beşiktaş'tan teklif aldı mı?

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile sözleşme yenileyen Erce Kardeşler, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a özel açıklamalarda bulundu.

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile sözleşme yenileyen Erce Kardeşler, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a özel açıklamalarda bulundu.

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu ileri sürülen kaleci Erce Kardeşler'in sözleşmesini 3 yıl daha uzattığını açıklamıştı.



Öne çıkan açıklamalar ise şu şekilde:


Altınordu ile yeni sözleşme nasıl gerçekleşti?


4 yıldır bu kulübün oyuncusyum ve benim gelişimim açısından çok önemli bir kulüp. Benimle oturup, görüşmek istediler sözleşmeyi uzatmak için. Ben de çok mutlu oldum. Seve seve kalmayı tercih ettim. Gençler için Altınordu çok iyi bir kulüp. Burada daha fazla kabilirim ve burada oynayıp daha büyük kulüplere gidebileceğimi düşünüyorum.


Beşiktaş'tan teklif aldı mı?


Beşiktaş haberleri çıktı ama benim kafam karışmadı. Ben Altınordu'da kalmak istedim. Başarıma odaklandım ve benimle hiçbir iletişim olmadı. Bana gelen hiçbir şey olmadı. Hiçbir şekilde Beşiktaş ile ilgili bir şey bilmiyorum. İnternetten takip ettiğim kadarıyla biliyorum. 31 Mayıs'a kadar sözleşmem vardı ve 3 yıl daha uzattım. Performansa ve kulübün başarısına odaklandım açıkcası.


"En beğendiğim kaleci..."


Türkiye için dürüst olmam gerekirse genç Türk kaleci çok az var. Yaşı ilerlemiş olanlardan beğendiklerim ise Serkan Kırıntılı ve Volkan Demirel var. En çok beğendim kaleci ise Muslera derim. Altınordu'da forvet ve kaleci emin olun benimle birlikte çok daha iyi çıkacaktır. Bunu temin edebilirim. Hem iyi kaleciler ve forvetler geliyor buna emin olabilirsiniz.


"Jan Oblak gibi olmak isterim"


Avrupa'da çok üst düzey kaleciler var. Hepsinden örnek almaya çalışıyorum. En çok canlı izlemek istediğim kaleci ise Atletico Madrid kalecisi Jan Oblak. Onun gibi olmak isterim. Canlı izleme fırsatı olursa da çok mutlu olurum.


Milli takım hedefi var mı?


Herkes Milli Takım içerisinde olmak ister. Önümde çok iyi kaleciler var ve böyle bir kulüpte kendimi çok geliştirip, o seviyelere yükselmek istiyorum. Bu işler kısmet ve şans. İnşallah olur. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI