Erdal Torunoğlu Promosyona Başladı

Beşiktaş'ın suskun yöneticisi Erdal Torunoğulları sosyal medyada takipçi artırmak için kampanya başlattı.

Beşiktaş'ın suskun yöneticisi Erdal Torunoğulları sosyal medyada takipçi artırmak için kampanya başlattı. Yönetim içinde teknik direktör Sergen Yalçın'a muhalefetiyle bilinen ancak bunu açık seçik kamuoyuna açıklamaktan çekinen Torunoğulları uzun süredir de yönetim kurulu toplantılarına katılmıyor ve medyaya açıklama yapmaktan da kaçınıyordu. 

Torunoğulları, geçtiğimiz gün sosyal medyada takipçi kazanmak için forma çekişilişi kampanyası başlattı.'Altına 2 Beşiktaş taraftarı arkadaşını etiketleyen ve @erdaltorunogullari hesabını takip eden 1 kişiye imzalı beşiktaş forması hediye! #beşiktaş' ifadesiyle taraftarlara çağrı yapan Torunoğulları'nın Instagram'da 80 bin civarında olan takipçisini 90 bin kişiye çıkarmayı hedeflediği öğrenildi. Kampanyaya Torunoğulları'na yakın medya mensupları destek verirken bazı gazeteciler de tepki gösterdi. 

Gazeteci Mustafa Çevik, Erdal Torunoğulları'nı eleştirirken, ''Takipçi kasan Erdal Torunoğulları gibi beni etiketlemenize, takip etmenize gerek yok 18 Nisan saat 20:00 ye kadar yapmanız gereken bir Atatürk sözü yada Atatürk resmi paylaşıp #Atatürk hastagı İle yollayan 1 kişiye değil 10 kişiye Beşiktaş forması hediye ediyorum.rekor katılım olsun" diyerek yeni bir kampanya başlattı. 

Beşiktaş kongre üyesi Faik Doğan da, Erdal Torunoğlu'na eleştiride bulunarak, ''Sosyal medya fenomeni olmanın en güzel yöntemidir forma, bilet vs dağıtarak takipçi arttırmak. Eğer bir yönetici bu yola tenezzül ediyorsa Beşiktaş yönetiminden istifa etmelidir. Fenomenlikle Beşiktaş yöneticiliği bir arada olmaz. Beşiktaş yöneticiliği ağırlık gerektirir." ifadesini kullandı. 

 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI