Erdoğan Kaya: İlk hedefim...

Beşiktaş'ta genç futbolcu Erdoğan Kaya, formaya aday...

Beşiktaş'ta genç futbolcu Erdoğan Kaya ilk resmi maçında ilk golünü Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Anagold 24 Erzincan'a karşı atmayı başardı. Genç futbolcu, mücadelenin ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Beşiktaş sahasında 3. Lig 1. Grup lideri Anagold 24 Erzincan’ı konuk etti. 595 gün sonra Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkan Siyah Beyazlılar mücadeleden 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve rövanş öncesi avantajı elde etti. Beşiktaş'ın gollerini Tyler Boyd, Erdoğan Kaya ve Umut Nayir kaydetti.

Mücadelenin ardından Beşiktaş'ın genç yeteneklerinden biri olan Erdoğan Kaya, önemli açıklamalarda bulundu.

İşte genç futbolcunun maç sonu açıklamaları:

"İlk maçında ilk golümü attığım için mutluyum. Hocama şans verdiği için teşekkür ediyorum. Maça çıktığımda çok heyecanlıydım ama 1-2 pas verince heyecanım gitti, biraz daha sakinleştim. İlk hedefim Beşiktaş'ta oynamak, inşallah kısa sürede formayı alırım."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI