Erdoğan Kaya'dan çok özel teşekkür

Erdoğan Kaya, ''Daha çok çalışıp formayı kapacağım'' ifadesini kullandı.

Önceki akşam Anagold 24Erzincanspor’u 3-0’lık skorla geçtiği mücadeleye ilk 11’de başlayan ve sergilediği performansla alkış toplayan Beşiktaş'ın 18 yaşındaki stoperi Erdoğan Kaya, hislerini Twitter hesabından paylaştı.

Siyah-Beyazlılar’ın 18 yaşındaki stoperi Erdoğan Kaya, Kara Kartal’ın önceki akşam Anagold 24Erzincanspor’u 3-0’lık skorla geçtiği mücadeleye ilk 11’de başlamıştı. Beşiktaş A Takımı’ndaki ilk resmi maçında attığı gol ve sergilediği performansla alkış toplayan genç oyuncu, hislerini Twitter hesabından paylaştı.

Erdoğan, “İlk resmi maçımda golle buluştuğum için çok mutluyum. Bana şans veren Abdullah Avcı hocama ve altyapı zamanlarımda emeği büyük olan Ozan Köprülü hocama çok teşekkür ederim. Daha çok çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Erdoğan Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Erdoğan Kaya, 27 Mart 2001 tarihinde Ankara'nın Altındağ ilçesinde dünyaya geldi. Futbola Antalya takımlarından Lara Futbol Eğitim Merkezi Spor altyapısında başlayan Erdoğan, burada 3 yıl oynadıktan sonra 2016 yılında Şubat ayında Beşiktaş altyapısına transfer oldu. Stoper olarak görev yapan genç yıldız, 1.90 boyunda ve 82 kilo. Beşiktaş'ın altyaş gruplarında görev alan Erdoğan sırasıyla U15 – U16 – U17 ve U19 yaş kategorilerinde forma giydi. 2018-19 sezonu devre arasında ilk profesyonel sözleşmeye imza atarak kendisini profesyonel olarak siyah beyaz renklere bağlayan genç oyuncu, Abdullah Avcı'nın gözbebekleri arasında yer alıyor.

Sezon başı hazırlık maçlarında sonradan oyuna giren ve yaptığı kritik müdahalelerle göz dolduran genç yetenek, Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk resmi maçında ilk golünü Erzincanspor ağlarına bıraktı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI