Erman Toroğlu, Abdullah Avcı'nın aldığı parayı açıkladı

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, ASpor'da Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'tan ayrılma süreciyle ilgili konuştu.

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, ASpor'da Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'tan ayrılma süreciyle ilgili konuştu. 

Erman Toroğlu gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Toroğlu, Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'tan neden ayrıldığını da açıkladı. 


Toroğlu, "Ahmet Nur Çebi hafta içerisinde Nevzat Demir Tesisleri'ne gidiyor. Başkan Çebi, Abdullah Avcı ile görüşüyor, görüşme çok iyi geçiyor, sonrasında Başkan 'ben gidiyorum.' diyor. Fakat Nur Çebi, takım kaptanları ile toplantı yapıyor. Avcı, bunu öğrenince avukatını arıyor ve ayrılacağını bildiriyor. Avukatı da Avcı'ya neler yapılabileceğini anlatıyor. Abdullah Avcı'nın yıllık alacağı 12 milyon TL. Avcı, siz bana sezon sonuna kadar alacağımı verin yeterli diyor. Abdullah Avcı bir takıma giderse alacaklarından feragat edecek. Abdullah Avcı, Beşiktaş'tan 7 ayda geldiği günden itibaren 500 bin TL almış." dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI