Erman Toroğlu: Beşiktaşlı maça gitmez

Sabah gazetesinin yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş - Göztepemaçıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Sabah gazetesinin yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş - Göztepemaçıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Siyah beyazlı ekibin oynadığı oyun hakkında eleştirilerde bulunan Toroğlu, karşılaşmaya yedek başlayan Ricardo Quaresma hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.

Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş, Vodafone Stadyumu'nda Göztepe'yi konuk etti. Karşılaşmayı A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında yorumlaya Toroğlu flaş tespitlerde bulundu. 

"Beşiktaş bir şey oynamıyor"

"Beşiktaş'ın ne oynadığını anlamadım, çözemedim. Kim nerede oynuyor, ne yapıyor? Tamamen iki şahsi beceri şut attılar. Biri direkten döndü, diğeri direkten dışarı gitti. Beşiktaş çok rahat bir gol attı ama bir şey oynamıyor. Göztepe de geçen seneki Göztepe değil. Onları da pek iyi bulmadım. Göztepe'yi daha farklı beklerdim."

"Beşiktaş böyle oynarsa seyirci gitmez"

"Beşiktaş'tan daha tehlikeli hücumlar yaptılar. 2-3 tane seken top var, boş kaleye ayak koyamadılar. Beşiktaş'tan daha organize gittiler rakip kaleye ama beklediğim Göztepedeğil. Siz maçın kalitesini düşünün. Beşiktaş takımı böyle oynarsa seyirci gitmez. Ama bu takıma oyuncular girecek deniyor, onlar da girerlerse ne yaparlar bilemiyorum."

"Quaresma bazı şeyleri veremiyor artık"

"Quresma'nın oynadığı zamanları da biliyoruz. Son 2 yıldır bir düşün Quresma'yı. Quaresma veremiyor artık bazı şeyleri. Göze hoş geliyor ama o tarz futbol bitti. Gidip geleceksin. Lens'ten iyi ama Beşiktaş'ta kaç kiş var? Gökhan sağda, Caner solda nasıl? Caner gol attırdı ama defans yönü inanılmaz zayıf. Ya gidiyor Caner, ya gelemiyor. Sağ bek Gökhan da öyle. Orta saha zaten çok hareketli değil. Beşiktaş'ın tamamına baktığında, defansta öyle hatalar yaptılar ki, 3 top sekti kaleciye gitti. Akıllı bir santrfor ayağının burnunu, içini, dışını koysa kaleci kımıldayamaz o toplara."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI