Erman Toroğlu: Güneş Ve Özat; Hacivat-Karagöz Gibi Oldu!

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Beşiktaş-Gençlerbirliği maçını değerlendirdi.

Spor yazarı ve yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasında oynanan maçı değerlendirdi. A Spor'daki programda konuşan Toroğlu'nun sözleri şöyle; 

"Beşiktaş şut atmaya devam ederse gol bulur"

Beşiktaş’ı kaç tane net pozisyonu var? Ah, felaket kaçtı. Bu da kaçar mı? Böyle pozisyonlar var mı? Babel neredeydi? Beşiktaş bastırıyor, orta atıyor, şut atıyor… Şu aralar ne kadar martı varsa vurdular. Şutlar kötüydü. Her 33 şuttan biri gol olurdu eskiden. Milattan önce böyleydi. Gol olsun diye vuruyorsun, tribüne gidiyor. Beşiktaş şut atmaya devam ederse mutlaka bir tane atacak. Görüntü bu.

"Çok tartışacağız"

Beşiktaş neden çok şut attı? Gençlerbirliği iyi bir duvar kurdu, oraya sokmuyor. En iyi pozisyon Negredo bıraktı, Atiba’nın önüne… O iyi bir pozisyondu. Tolgay yapıyor onu. Onun tehlikesi şu; penaltı kazanırlar. Bayağı enteresan pozisyon. Çok tartışacağız diye görünüyor. Hakem inanmadı ve vermedi. Yakın da değildi. Vermedi.

"Medel saatli bomba gibi"

Bugün yandan çok top geldi mi? Babel sol taraftan gayet iyi getiriyor. Ama sol ayağıyla kesmiyor. Duruyor, sağa çekiyor… Sağla ortalıyor, forvet bayılıyor. Sağ taraftan Gökhan orta yapıyor, güzel. Soldan gelmiyor. Bu Medel tam saatli bomba. İyi mücadele ediyor ama hem takımı hem de hakem için riskli. Çok kontrolsüz, dengesiz. Bazı şeyleri hakemlere de yedirdi.

"Talisca kendisine oynuyor"

Bu maçın 0-0 bitmesi yüzde 5 bile değil. Buradan puan alacaksan, en az 1 gol atacaksın. 2 gol atarsan var olma şansın olur. 1’de bile mucize olur. Tabii ki futbolda her şey var. Gol atmadan takımı buradan çıkaramazsın. Gençlerbirliği 60’dan sonra büyük baskı çıkar. Haliyle tribün baskısı da var. Talisca da bugün etkisiz ve kendine oynuyor. Takımına oynamıyor. 

"Ne güldürür, ne öldürür"

Gençlerbirliği takımının maçlarında ben çocuktum ve giderdim bu tarz bir topu oynarlardı. Halen böyle tarzda oynuyorlar. Ne güldürür, ne öldürür. Soğuk soğuk oynuyorlar. Gençlerbirliği, bir tek Ersun Yanal döneminde biraz değişik top oynuyordu. Yanal’ın çıkışı da orada olmuştu zaten. Beşiktaş daha çabuk oynasa daha iyi olur. Quaresma göze hoş gelen bir oyuncu, iyi bir kumaş. Fakat; aman aman bir fayda sağlamadı.

Şenol Güneş eleştirisi

Şenol Güneş, önce eşşeği kaybettiriyor. Sonra bulduruyor. En iyi değişiklikleri yapanlardan biri falan öyle bir şey yok. Olması gerekene daha sonradan dönüyor ve maç kazanıyorlar. Karşının zayıf tarafını işleyeceksin. Kendi eksiklerini de kapatacaksın. Cenk, Beşiktaş için iyi bir golcüydü. Şimdi Negredo oynamaya başladı. Love alındı. Kademe kademe yapıyorlar. Beşiktaş şampiyon olamazsa işi çok zor.

Maç sonu açıklamaları...

"Maça bakıyorusun Beşiktaş bu maçı alır diyorsun ama çok büyük pozisyonlar olmadı. İkinci yarı bir iki tane oldu. Gençlerbirliği direniyor ama gol atmadan çok zor. İstanbul'dan puan alan takımların ileri uçlarında çabuk adamlar olur. Açık alanda yakaladığı zaman etkili olur"

"Şenol Güneş ideal kadroyu çıkarmıyor sahaya sonra oyuncu alıp sonuca gidiyor. Beşiktaş'ın en kötü yeri orta sahaydı. Futbolcu formayı alır. Tolgay girdi aldı. Tolgay çok iyi işler yapıyor. Oynamaya başladıktan sonra Beşiktaş orta sahası şekle girdi"

"Şenol Güneş ile Ümit Özat'ın durumu karagöz-hacivat gibi oldu'

"Şunu söyleyeyim bu Şenol Güneş ile Ümit Özat'ın durumu nedir yani karagöz-hacivat gibi oldular. Maç oynanıyor sahada insanlar dönüp bu ikisine bakıyor. Ben hakem olsam bunları atarım"

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI