Ersin Destanoğlu'nun sözleşmesine özel madde

Ersin destanoğlu ile sövleşme imzalamaya hazırlanan Beşiktaş, sözleşmeye çok özel bir madde ekletti. İşte detaylar...

Beşiktaş, Ankaragücü ve Başakşehir maçlarında kulübeye çekilen siyah beyazlıların genç kalecisi Ersin Destanoğlu'nda sıcak gelişmemler yaşanıyor. Siyah beyazlılar, genç file bekçisine 4+1 yıllık sözleşme imzalatmak istiyor. Milli kalecinin sözleşmesindeki özel madde de dikkat çekti.

Beşiktaş ’ta kaleci Ersin Destanoğlu ile sözleşme yenileme görüşmelerine hız verildi. Mukavelesi sezon sonu bitecek olan milli file bekçisinin, Teknik Direktör Valerien Ismael tarafından Ankaragücü ve Medipol Başakşehir maçlarında beklenmedik biçimde kulübeye çekilmesi tartışmalara yol açmıştı. Siyah-beyazlı yönetimin, yıllık garanti ücreti takımdaki genel ortalamanın çok altında olan ve bunun sıkıntısını yaşayan Ersin’in sözleşmesini kısa süre içinde uzatmaya kararlı olduğu aktarıldı.

Beşiktaşlı idarecilerin, 21 yaşındaki kaleciye 4+1 yıllık yeni sözleşme  imzalatmanın hesaplarını yaptığı vurgulandı. 2027’ye kadar uzatılması planlanan yeni kontratıyla birlikte Ersin’in yıllık garanti ücretine çok ciddi bir zam yapılacağı kaydedildi.

Avrupa’da oynama isteği devam eden Ersin Destanoğlu’nun yeni sözleşmesinde özel bir çıkış maddesinin yer alacağı da ifade edildi. Milliyet'in haberine göre; Ersin’in de kabul etmesi halinde serbest kalma maddesinde yer alacak miktarın 8-10 milyon Euro düzeyinde olacak.

Bu arada Ersin Destanoğlu, İstanbulspor maçıyla birlikte büyük olasılıkla kaleye geri dönecek. Teknik Direktör Valerien Ismael, 18 yaşındaki Emre Bilgin’i yedeğe çekerek, antrenmanlarda iyi bir görüntü çizen başarılı file bekçisini ilk 11’de sahaya sürecek. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI