ESPN, Beşiktaş'ın transfer gözdesini açıkladı

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta gündem Meksika'da Club Tijuana forması giyen Victor Guzman.

Domagoj Vida ile yollarını ayırdıktan sonra Wolverhampton’dan Romain Saiss’i kadrosuna katan ve bir stoper takviyesi daha planlayan Beşiktaş'ta gündem Meksika'da Club Tijuana forması giyen Victor Guzman. İddialara göre Siyah-Beyazlı ekip 20 yaşındaki futbolcuyla ilgileniyor ancak henüz resmi bir teklifte bulunmadı. İşte detaylar...
Domagoj Vida ile yollarını ayırdıktan sonra Wolverhampton’dan Romain Saiss’i kadrosuna katan ve bir stoper takviyesi daha planlayan Beşiktaş'ta gündem Meksika'da Club Tijuana forması giyen Victor Guzman.

Dünyaca ünlü spor kanalı ESPN'de yer alan habere göre Beşiktaş, 20 yaşındaki Meksikalı stoper Victor Guzman ile ilgileniyor ancak Siyah-Beyazlı ekip futbolcu için henüz resmi bir teklifte bulunmadı.
Avrupa'da oynamak istiyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise Guzman, Avrupa'dan kendisine yönelik bir teklif olup olmadığı hakkında bir bilgisinin olmadığını ancak kariyeri için iyi bir basamak olabileceğini dile getirdi.
Ayrıca genç futbolcu, takımının Toluca'ya 2-1 mağlup olduğu mücadelenin ardından, "Tüm Meksikalıların hayali Avrupa'da oynamak ve ben de bir noktada orada olmak istiyorum." ifadelerini sarf etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI