Ethem Sancak, Beşiktaş'tan ihraç edilecek mi?

Ünlü işadamı Ethem Sancak, geçtiğimiz gün Beşiktaş'la ilgili yaptığı açıklama büyük yankı uyandırmıştı.

Beşiktaş'ın kongre üyesi Ethem Sancak'ın yaptığı açıklamanın yankıları sürüyor.

Beşiktaş kongre üyesi Ethem Sancak'ın önceki gün yaptığı sansasyonel açıklamanın yankıları sürüyor. Beşiktaş'ın mali nedenlerle Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) düşebileceğini belirterek, "Düşerse ben satın alırım" diyen Sancak'ın sözleri camiada büyük rahatsızlık yarattı.

Disiplin kurulu başkanı açıkladı

Beşiktaş'ın yeni disiplin kurulu başkanı Ahmet Akpınar bu konuda önemli bir açıklama yaptı. Bülent Deriş'in başkanlığını yaptığı Beşiktaş Dostları Derneği'nin yemeğine katılan Akpınar, "Bir şikâyetin gelmesi halinde Ethem Sancak'ın Beşiktaş'tan ihracı konusunda gereğini yaparız" dedi.

Ahmet Akpınar: Ethem Sancak için gereğini yaparız

Akpınar, ihraç süreci konusunda da şu bilgiyi verdi: "Öncelikle Ethem Sancak'ın disiplin kuruluna sevki için Beşiktaş yönetimine bir başvuru olması lazım. Yönetim de iki hafta içerisinde bu talebi disiplin kuruluna sevk etmeli. Ancak yönetim bu sevki yapmazsa, şikâyet sahibi doğrudan disipline gelme hakkına sahip. Bize Sancak'ın ihracı konusunda bir talep gelirse gereğini yaparız" dedi.

Ethem Sancak'ın ihracı için başvuru gelecek

Elde ettiğimiz bilgilere göre Ethem Sancak'ın ihraç istemiyle disipline verilmesi yönünde şikâyetleri olması bekleniyor. Eğer Ethem Sancak, ihraç edilirse Beşiktaş başkanlığı hayalleri de sona erecek. Sancak, en büyük hayalinin Beşiktaş başkanlığı olduğunu açıklamıştı.

'Beşiktaş'ı Asya şampiyonu yapacağım'

TV100'de Candaş Tolga Işık'ın "Az Önce Konuştum" programına konuk olan Ethem Sancak, " Beşiktaş eğer TMSF'ye düşerse ihaleye girip satın alacağım.

Allah korusun Bir konsorsiyum oluşturacağım. Beşiktaş’ı Asya’nın Şampiyonlar Ligi şampiyonu haline getireceğim" diye konuşmuştu.

Kartal Yiğit - Ajansspor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI