Etkisiz eleman; Serdal Adalı

Beşiktaş'ta büyük umutlarla ikinci başkanlık koltuğuna oturan Serdal Adalı taraftarlara tam bir hayal kırıklığı yaşatıyor.

Beşiktaş'ta büyük umutlarla ikinci başkanlık koltuğuna oturan Serdal Adalı taraftarlara tam bir hayal kırıklığı yaşatıyor. 17 Eylül 2018 tarihinde yapılan olağanüstü kongrede yönetime giren Adalı'nın kulübe 30 milyon euro destek vereceği iddia edilmişti. 

Adalı'nın ayrıca futbol şubesinde çalışmalar yapıp Siyah-Beyazlı takımın performansının yükseltmesi için projeleri olduğu söyleniyordu. 

Beşiktaş'ta yaklaşık 2 aydan bu yana ikinci başkanlık koltuğunda oturan Serdal Adalı'nın birkaç röportaj dışında ortalarda görülmemesi dikkatlerden kaçmıyor. 

Adalı göreve başladıktan sonra Beşiktaş futbol takımındaki çöküş taraftarları üzerken Adalı'nın ortalarda görülmemesi büyük hayal kırıklığına neden oldu. 

Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada, 'Adalı için ''Etkisiz eleman, varlığı yokluğu belli değil, ne ayak varmış'' gibi yorumlarda bulundu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI