Everton'dan Beşiktaş'a Cenk Tosun teklifi

Beşiktaş’ta ara transfer döneminde golcü takviyesi konusunda araştırmalar devam ederken Cenk Tosun ismi ciddi ciddi dillendirilmeye başlandı.

Beşiktaş’ta ara transfer döneminde golcü takviyesi konusunda araştırmalar devam ederken Cenk Tosun ismi ciddi ciddi dillendirilmeye başlandı. Geçen sezon ocak ayında İngiltere’ye giden milli golcü, geçen yıl istediği başarıyı ortaya koysa da bu sezona istediği gibi başlayamadı.

Yedek soyunuyor

İngiltere’de bu sezon Everton forması altında 10 maçta bir gol atan ve yedek soyunmaya başlayan golcü oyuncu hakkında İngiliz basınında ocak ayında Beşiktaş’a geri döneceğine yönelik haberler yer almaya başladı.

Cenk Tosun’un Everton kariyeri performansına bağlı

Fotomaç’ta yer alan habere göre bundan bir ay önce bu oyuncunun kiralanması için İngiliz ekibi ile yapılan ilk görüşmede Siyah-beyazlı yöneticilere ‘Bunu konuşmak için erken’ diyen Evertonlu yöneticilerin geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’a kiralama konusunda kaç para ödeyebileceklerini sordukları iddia edildi. Milli golcü, araya kadar istenilen seviyeye gelmezse Everton kadroya bir golcü katacak ve Cenk’in takımdan ayrılmasına izin verecek.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI