Fabian Beşiktaş için İstanbul'da

Beşiktaş’ta yönetimin Anderson Talisca’nın yerine 10 numara arayışı kapsamında listesine aldığı Marco Fabian, İstanbul’a geldi.

Beşiktaş’ta yönetimin Anderson Talisca’nın yerine 10 numara arayışı kapsamında listesine aldığı Marco Fabian, İstanbul’a geldi. Siyah-beyazlı yönetim, Eintracht Frankfurt’t forma giyen oyuncuyu kadrosuna katmak için son bir haftadır çalışmalarına hız vermişti. Hürriyet’in iddiasına göre 29 yaşındaki akşam saatlerinde İstanbul’a geldi ve son görüşmeler yapılacak. Taraflar arasında anlaşma sağlanırsa bu oyuncu ile sözleşme imzalanacak.

Menajeri Beşiktaş’ını ilgisini doğrulamıştı

Geçtiğimiz hafta için oyuncunun Meksikalı oyuncunun menajeri Siyah-beyazlı kulübün bu oyuncu ile ilgisini doğrular bir açıklama yapmıştı. 29 yaşındaki oyuncu, mayıs 2019’da sözleşmesi bitecek Alman ekibinde kalmak için maaşında artış talep etmişti.

Maco Fabian, Dünya Kupası’nda da forma giydi

40 kez Meksika milli takımı forması giyen tecrübeli futbolcu, ülkesinin Dünya Kupası kadrosunda da yer almıştı. 29 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Bundesliga’da toplam 7 maçta forma giyip bir gol atmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI