Fabri Beşiktaş için geri sayımda

Beşiktaş’tan gittikten sonra huzur bulamayan ve son resmi maçını Ağustos 2018’de oynayan Fabricio, sezon sonunda yuvaya dönmek istiyor.

Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan kaleci Fabri, ardından İngiliz ekibi Fulham’a satıldı. Ancak burada forma şansı bulamayan İspanyol file bekçisi, İngiliz ekibi tarafından Mallorca’ya kiralandı. Burada da umduğunu bulamayan ve sözleşmesi 2020 Mayıs’ta sona erecek olan Fabricio’nun Beşiktaş’a geri dönmek istediği belirtildi. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu Mallorca formasıyla sadece 1 maç oynadı ve bir daha da forma yüzünü görmedi.

 BEŞİKTAŞ’TA TAVAN YAPMIŞTI

 Son resmi müsabakasını Ağustos 2018’de oynayan Fabri için İspanyol basını, sezon sonunda Beşiktaş’a dönmek isteğini yazdı. Tecrübeli kalecinin, Karius’un da mukavelesinin sezon sonu bitecek olmasından dolayı Beşiktaş için çok iyi bir alternatif olacağı belirtiliyor. İspanyol file bekçisi, Beşiktaş’ta kariyerinin zirvesine çıkmış ve ülkemizden güzel anılarla ayrılmıştı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI