Fabri'ye İspanya'dan sürpriz teklif

Beşiktaş'ın file bekçisi Fabri'ye İspanya'dantransfer teklifi var.

Beşiktaş’ta son iki yıldır ortaya koyduğu başarılı performansla Şenol Güneş’in vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Fabri’ye İspanya’dan teklif yapılacağı öne sürüldü. İspanyol medyası, Valencia’nın 8.5 milyon Euro’luk bir teklifle Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlandığını yazdı.

1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor

Siyah-beyazlı yönetim, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında bir yıl daha sözleşmesi bulunan kaleci ile yeni kontrat konusunda bazı görüşmeler yapmış fakat bir anlaşma sağlayamamıştı. Tecrübeli eldivenin yönetimden maaşına zam yapılmasını istediği biliniyordu.

Beşiktaş, Fabri’yi satacak mı ?

İspanyol ekibinin teklifinin henüz Beşiktaş’a ulaşmadığı fakat 8.5 milyon Euro civarında bir teklif gelmesi halinde ise bunu değerlendirmeye alabileceği de belirtildi.

Fabri, Beşiktaş’tan ne kadar kazanıyor ?

Son iki yılda ortaya koyduğu başarılı futbolla büyük beğeni kazanan İspanyol eldiven, geçen yıl Süper Lig’deki 34 maçın hepsinde forma giydi. Tecrübeli kaleci, Siyah-beyazlı ekipten yıllık 1.250 bin Euro kazanıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI