Fellaini Çılgınlığı

Beşiktaş'ın Transfer gözdesi Marouane Fellaini dev kulüplerin takibi altında.

Beşiktaş’ın yeni sezon öncesinde golcü arayışları kapsamında listesinde yer alan Marouane Fellaini’nin talipleri giderek artıyor. Şu ana kadar Manchester United’ın tekliflerini kabul etmeyen Belçikalı yıldız, büyük olasılıkla Ada ekibi ile yollarını ayıracak.

Milan’dan sonra Marsiya’da devrede

Siyah-beyazlı takımın geçen sezon devre arasından beri kadrosuna katmak istediği golcü oyuncu için hafta başında Milan devreye girmişti. Yıldız futbolcu hakkında Sky Sports’a açıklamalarda bulunan Milan Sportif Direktörü Massimiliano Mirabelli, Belçikalı oyuncunun gündemlerinde olduğunu açıkladı. Mirabelli, ”Fellaini’nin Manchester United’la sözleşme yenilemeyeceğini biliyoruz. Fakat transferi bitirdiğimizi söylemek şimdilik zor. O, harika özelliklere sahip bir oyuncu. Hiçbir şe

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI