Fellaini Geliyor

İngiliz medyası, Manchester United'ın yıldızı Fellaini'nin Beşiktaş’la anlaştığını öne sürdü.

İngiliz medyası, Manchester United'ın yıldızı Fellaini'nin Beşiktaş’la anlaştığını öne sürdü. “Gidişi Manchester United’da büyük boşluk yaratacak. Mourinho onun alternatifini bulmalı. Kırmızı Şeytanlar için çok umutsuz bir durum” yorumu yapıldı.

Ara transferde ismi Beşiktaş’la anılan Fellaini’nin söylentileri hala bitmek bilmiyor. Ada basını, Belçikalı yıldız oyuncunun Beşiktaş’la sezon sonu için protokol yaptığını ve kesinlikle ayrılacağını iddia etti. İngiliz basınıda yer alan haberde, “Manchester United’ın, Fellaini’yi Türkiye’ye adım atmaktan vazgeçirmesi için artık çok geç” denildi. Değerlendirmede, Portekizli Hoca Jose Mourinho’nun şimdiden yeni sezon için onun yerine başka bir futbolcu arayışına girmesinin iyi olacağı da belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI