Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş, Kadıköy'de konuk olduğu Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olarak ederek önemli bir galibiyet aldı. Karşılaşma Ülker Stadyumu'nda oynandı ve heyecan dolu mücadelede Volkan Bayarslan düdük çaldı. Yardımcı hakemliklerini ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan üstlendi. Maçta Fenerbahçe'nin gollerini 30'uncu dakikada Michy Batshuayi ile 69'uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydederken, Beşiktaş'ın tek golü 82'nci dakikada Cenk Tosun'dan geldi. Beşiktaş'ta Al Musrati, 25'inci dakikada kırmızı kartla cezalandırıldı.

Beşiktaş 5. sırada! 

Bu sonuçla Beşiktaş ise 51 puanda kaldı. Siyah-Beyazlı takım puan çetvelinde 5. sıraya geriledi. Fenerbahçe ise, puanını 89'a yükselterek lider Galatasaray'la arasındaki puan farkını yeniden 4'e indirdi. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç sonrası Edin Dzeko'nun yedek oturmasına dair yaptığı açıklamada, "Biz bir takımız. Maç maç düşünüyoruz. Herkesin birbirine saygısı var. Batshuayi'nin oynamasının daha doğru olacağını düşündük. Hafta içinde de antrenmanlarda iyi performans ortaya koydu. Bu maçta tercihimiz Batshuayi'ydi" ifadelerini kullandı. Ayrıca, İsmail Yüksek'in sakatlık durumu hakkında bilgi veren Kartal, "İsmail'e üzgünüz. Ayağında bir sakatlık var. Mecburi bir değişiklik yaptı. Sağlık ekibimiz uğraşıyor. Sonuçları yarın sağlık ekibinden öğreneceğiz. Şu an belli bir şey yok" şeklinde konuştu.

Topraktepe'den hakem tepkisi 

Beşiktaş'ta teknik sorumlu Serdar Topraktepe ise maç sonrası hakemin kararlarına ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı, 10 kişi olmamıza rağmen. Daha fazla mücadele etmek istedik ama 10 kişi olunca tempomuz düştü" dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI