Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Ne Zaman Oynanacak?

TFF, 57. dakikadan itibaren oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihini açıkladı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan olaylı derbi maçın 57. dakikasında tatil edilmişti. TFF derbi maçın yeniden kaldığı yerden devam etmesine karar verdi. Maç 3 Mayıs Perşembe günü oynanacak.

Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili resmi karar Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)tarafından açıklandı. Derbi maç 57. dakikada kaldığı yerden devam edecek. Peki Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? TFF derbi maçın tarihiyle ilgili de resmi kararını verdi.

TFF kararını verdi! Yeniden oynanacak...

Türkiye Futbol Federasyonu olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili kararını verdi. Fenerbahçe - Beşiktaş maçı 57. dakikadan itibaren seyircisiz olarak devam edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe - Beşiktaş maçıyla ilgili kararı vermek üzere bugün saat 13:30'da Riva'da toplanmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yaşanan saha olayları, tribünler ve koridorlardaki olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili kararını verdi. Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan toplantıdan Fenerbahçe ve Beşiktaş derbisinin kaldığı yerden seyircisiz oynanması kararı çıktı.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Derbi maçın 3 Mayıs Perşembe günü oynanacak.. Türkiye Kupası Finali de 9 Mayıs'ta oynanacak. Derbinin saati ise henüz açıklanmadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI