Fenerbahçe Ve Galatasaray'ı Heveslendirmeyin!

Beşiktaş'ta 2014-15 sezonunda kaçırılan şampiyonluk sırasında eski Başkan Fikret Orman yönetiminde İkinci Başkan olarak görev yapan şimdiki Başkan Ahmet Nur Çebi ile yine aynı yönetimde yer alan Erdal Torunoğulları ile Emre Kocadağ da kolları sıvadı.

Beşiktaş'ta 2014-15 sezonunda kaçırılan şampiyonluk sırasında eski Başkan Fikret Orman yönetiminde İkinci Başkan olarak görev yapan şimdiki Başkan Ahmet Nur Çebi ile yine aynı yönetimde yer alan Erdal Torunoğulları ile Emre Kocadağ da kolları sıvadı. 

Fotospor'un haberine göre, 

Üç yönetici, tüm takıma adeta psikolojik terapi uygulamaya başladı. Bu sezon taraflı tarafsız herkesin kendilerini şampiyon olarak gördüğünü anlatan yöneticiler, bu dakikadan sonra şampiyonluğu kaçırmanın hem kendileri hem de camia açısından uzun süre unutulmayacak yaralar açacağı üzerinde durdular. Ankaragücü karşısında kaybedilen puanların son olmasını istediler. Başkan Çebi’nin söylediği, “Fenerbahçe ile Galatasaray’ı durup dururken heveslendirmeye gerek yok” sözleri ise oldukça dikkat çekti.

DERBİYE KADAR 4’TE 4 YAPIN 80 BİN TL’Yİ ALIN

Ankaragücü karşısında alınan beraberlik sonrasında şampiyonluk şansının riske girmesi üzerine Başkan Ahmet Nur Çebi kolları sıvadı. Beşiktaş Başkanı Ümraniye’ye çıkarma yaptı. Şampiyonluk priminden bağımsız olarak Galatasaray derbisine kadar oynanacak 4 maç için belirlediği rakamı oyunculara açıklayan Çebi, 4’te 4 yaparak Galatasaray derbisine lider çıkmaları durumunda oyuncularına 80 bin TL. prim dağıtma sözü verdi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI