''Fenerbahçe Vida İle Görüştü''

Beşiktaş'ın devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı Domagoj Vida için Fenerbahçe sürprizini spor yazarı Serdar Ali Çelikler açıkladı.

Beşiktaş'ın devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı Domagoj Vida için Fenerbahçe sürprizini spor yazarı Serdar Ali Çelikler açıkladı.
Serdar Ali Çelikler, NTV Spor'daki Kırmızı Çizgi programında, Fenerbahçe'nin sezon başında Vida ile temasa geçtiğini belirtirken; " Sezon başında Fenerbahçe Vida için gidiyor Dinamo Kiev'e ve 4,5 milyon euro bonservis bedeli veriyoruz diyor. Dinamo Kiev de tamam, satalım diyor. Vida ile konuşun diyorlar. Vida ile konuşup, Beşiktaş ile aynı parayı veririz sana diyorlar. Vida ise Beşiktaş ile sözleşme yaptım, tazminat yükümlülüğü var diyor, Fenerbahçe de bir kısmını karşılarız diyor. Ama Vida, ben Beşiktaş'a gidiyorum diyor, o yüzden transfer olmuyor." iddiasını öne sürdü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI