Fenerbahçe'de 3 önemli sakatlık

Beşiktaş'ın pazar günü karşılaşacağı Fenerbahçe'de 3 sakat oyuncu bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'de üç futbolcunun sakatlıkları sebebiyle kritik derbide forma giymesi beklenmiyor. Emre Mor'dan ise iyi haber geldi.

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye kritik derbi öncesi üç futbolcusundan kötü Haber geldi. Dinamo Kiev maçında sakatlanan ve son haftalarda antrenmanlara başlayıp maç kadrosuna alınmaya başlayan Serdar Aziz, Norveç Milli Takımı'ndan sakat dönen Joshua King ve Rennes maçında direğe çarparak Sakatlık yaşayan Luan Peres'in Beşiktaş maçında forma giymesi beklenmiyor.

Hafif sakatlığı bulunan ancak takımla çalışmaya devam eden Emre Mor'un durumunun ise iyi olduğu ve Beşiktaş maçında forma giymesinin önünde bir engel olmadığı belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI