Fenerbahçeli Duayen Spor Yazarı Bile İsyan Etti

Fenerbahçeli spor yazarı Kemal Belgin Fenerbahçe-Beşiktaş maçının kaldığı yerden oynatılmasının büyük bir rezalet olduğunu söyledi.

Fenerbahçeli spor yazarı Kemal Belgin Fenerbahçe-Beşiktaş maçının kaldığı yerden oynatılmasının büyük bir rezalet olduğunu söyledi. 

Kemal Belgin, Kartalhaber'e yaptığı açıklamada çarpıcı yorumda bulundu. 

İşte Kemal Belgin'in açıklaması;

''Fenerbahçe-beşiktaş maçında çıkan olaylar rezalet boyutundaydı. Bu maç tekrar edilemez. Edilirse Türk Futbolu çok büyük bir yara alır. TFF eyyam yaparak maçı kaldığı yerden oynatmaya hazırlanıyor. Bir kere hakem Mete Kalkavan düdüğünü çaldı ve ""Bu maç oynanamaz'' dedi. Bu dakikadan sonra TFF maçı hükmen 3-0 Beşiktaş lehine tescil etmeli. 

Ama maalesef ortada TFF yok. maçtan 6 gün sonra kararı açıklamaları büyük rezalet. bakın bu olayı ben çıkarmışımdır veya başka biri çıkarmıştır, beni ve olayları çıkarlanları yakalarsın. Kumpas veya tezgah varsa bunu ortaya çıkarırsın bu olayın başka bir boyutu ama böylesine olayların çıktığı maçı kaldığı yerden oynatamazsın. 

2007 yılında Danimarka-İsveç maçının 87. dakikasında hakem topsuz alanda rakibine faul yaptığı gerekçesiyle hakem penaltı düdüğü çaldıktan sonra Danimarkalı bir taraftar sahaya girerek hakemin üzerine yürümüştü. Futbolcular araya girerek o taraftarı  etkisiz hale getirmişti. Bunun üzerine hakem Fandel Herbert maçı tatil edilmişti. 89. dakika 3-3 olan maçın ardından UEFA bir gün sonra kararını açıklayıp İsveç'in 3-0 hükmen galibiyetini tescil etmişti. Biz TFF hala kararını açıklayacak? O ne dedi, bu ne diyecek derken TFF'nin maçı yeniden oynatacağı konuşuluyor. 

İddia ediyorum, maç tekrar oynatılırsa bundan sonra oynanacak maçlarda çıkacak olayların önü kesilmez.''

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI