Fenerbahçeli Eski Yıldız; Beşiktaş'a

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Sezona teknik direktör Abdullah Avcı ile başlayan ancak başarılı olamayan Beşiktaş, Sergen Yalçın'ı göreve gelmesiyle bambaşka bir havaya büründü. Sergen Yalçın ile birlikte çıkışa geçen siyah beyazlılarda önümüzdeki sezonun hazırlıkları sürüyor. Menajerler, Beşiktaş'a son olarak Fenerbahçe'nin eski yıldızını teklif etti ve son söz Sergen Yalçın'da. İşte gelişmeler... 

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş'a, menajerler sürekli oyuncu önermeye devam ediyor.

Son olarak Inter'in bonservisini almamaya karar verdiği Victor Moses menajeri tarafından siyah-beyazlılara teklif edildi.

Geçen sezon devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan ve bu sezon devre arasında Serie A'nın yolunu tutan Nijeryalı oyuncu için son kararı Sergen Yalçın'ın vereceği belirtildi. 

Chelsea'nin kadrosunda istemediği Moses'ın menajeri tarafından Beşiktaş'ın dışında birkaç farklı takıma daha önerildiği bildirildi.

Victor Moses; Fenerbahçe formasıyla 23 maçta 5 gol 2 asistlik performans gösterdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI