Fernandes İmzalıyor

Beşiktaş, Junior Fernandes tranfserini bitiriyor.

Alanyaspor’dan ayrılan N’Sakala ile her konuda anlaşma sağlayan ve Welinton için Akdeniz ekibiyle pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş, Amdeniz ekibinin bir diğer yıldızı Junior Fernandes’in de transferini bitirmek üzere... Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan Şilili oyuncu için Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir ile yarışan Beşiktaş, görüşmelerde son aşamaya geldi.

Bitti Bitiyor... 

Fanatik'in haberine göre, 32 yaşındaki futbolcu ile ekonomik konularda büyük oranda anlaşılırken, imza için çok ufak detayların kaldı. Fernandes’i renklerine bağlayarak rakiplerine transfer çalımı atmayı planlayan Beşiktaş'ın, en kısa zamanda transferi resmiyete dökmesi bekleniyor. Bu sezon 12 gol, 8 asistlik performansıyla doğrudan 20 gole katkı veren Fernandes dev kulüpleri peşine taktı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI