Fernando Santos'tan hızlı başlangıç

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, göreve başlamasıyla birlikte kısa ve orta vadeli planlamalarına hız verdi. İşte detaylar (BJKHaber)

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, göreve başlamasıyla birlikte kısa ve orta vadeli planlamalarına hız verdi. 69 yaşındaki Portekizli teknik adam, takımın başındaki ilk maçını Çaykur Rizespor ile oynanacak karşılaşmadan önce planlamalarına başladı. Beşiktaş'ın teknik direktör arayışları öncesinde gündeme gelen Mircea Lucescu ile anlaşma sağlanamamış, Lucescu'nun 6 aylık sözleşme teklifini kabul etmediği belirtilmişti.

Santos'un maç kadrosu gibi ekibi 

Fernando Santos'un teknik ekibi şu isimlerden oluşuyor: Joao Carlos Viana Cunha Costa, Paulo Jose Ramos Mendes, Justino Fernando, Ricardo Miguel Candido de Sousa Santos, Jorge Manuel Caetano do Rosario.

Santos hedefini belirledi 

Santos'un öncelikli hedefleri arasında yeni kadro yapılanması ve Türkiye Kupası bulunuyor. Süper Lig'de şampiyonluk yarışından uzaklaşıldığı için Türkiye Kupası'nı öncelikli hedef olarak belirleyen Portekizli teknik adam, planlamalarını ekibiyle birlikte gerçekleştirecek. Ayrıca, gelecek sezonun planlamasına da erken başlayacak.

İkinci Portekizli 

Fernando Santos, Beşiktaş'ta görev yapan 60. teknik direktör olurken, kulüp tarihinde toplamda 59 teknik adam görev yapmıştır. 33'ü yabancı ve 26'sı Türk olan bu teknik direktörlerden 34'ü yabancı teknik adamdan oluşmaktadır. Santos, Carlos Carvalhal'dan sonra Beşiktaş'ta görev yapacak ikinci Portekizli teknik direktör olarak tarihe geçti.

Siyah-Beyazlılar, Santos'un liderliğinde yeni bir sayfa açmayı ve hedeflediği Türkiye Kupası zaferiyle başarılarına devam etmeyi amaçlıyor. 

Kaynak: Fanatik 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI